Kommode 120 Cm

kommode 120 cm 1

Kommode 120 Cm

Kommoder Der er ingen undskyldning for at have rod i garderoben. En kommode er ideel til at holde styr på sokker, undertøj, bælter, huer og vanter – og alle de andre småting. Kommoden har altid været en klassiker i mange hjem. Kommoden er et praktisk møbel, der hjælper dig med at holde styr på alle dine ting. Kommoder fås i et hav af forskellige designs, så den passer derfor perfekt til alle typer bolig. Hos IDEmøbler finder du altid et enormt udvalg af kommoder, så der er helt sikkert en kommode til dine behov og ønsker. Et praktisk møbel Med en kommode er der ikke længere undskyldninger for at have rod i tingene. Kommoden er perfekt til at holde styr på garderoben. Kommoder er ideelle til at holde styr på dine sokker, undertøj, bælter, huer og vanter, eller alle dine andre mange småting du bruger til dagligt. Samtidig kan kommoder nemt opdeles på en praktisk måde, så din kommode bliver inddelt lige efter, de behov du skulle have. Skab orden Hos IDEmøbler har vi alt indenfor kommoder. Derfor har vi kommoder i mange forskellige designs, materialer og prisklasser. Vi har den klassiske kommode med skuffer der passer perfekt ind i stuen eller i soveværelset, og som har masser af plads til opbevaring. Praktisk ruminddeling Milano kommoden har et helt klassisk design, med soft-close skuffer, som lukker langsomt i uden at larme. I de øverste skuffer i Milano kommoden, er der praktisk ruminddeling, så du har overblik over alle dine ting. Kommoden fås i forskellige størrelser, så den passer perfekt ind i dit hjem. Skokommoder Har du rigtig mange sko i garderoben, som altid ligger og flyder, da de ikke er så lige til at pakke væk? IDEmøbler har en smart skokommode, som er en praktisk måde at opbevare dine sko på. Kommoden fylder ikke meget i garderoben og har en låge samt 8 skostænger. Med skokommoden er der ikke længere nogen undskyldning for at have rod i skoene. Vi har også skokommoder i flotte farver med skuffer, til dig der har rigtig mange sko, du ikke lige ved hvor du skal opbevare Kommoder til kontoret Vil du gerne have styr på dine ting på kontoret, har IDEmøbler kommoder der er perfekte til dette. Kommoderne kommer i klassisk design, og fås både i klassiske farver som sort eller hvid, eller i mere sprælske farver, hvis du gerne vil sætte lidt farve på dit kontor. Kig forbi en af vores mange butikker i Danmark, og se vores store udvalg af kommoder. Hvis du har spørgsmål er vi altid klar til at rådgive dig omkring vores reoler, og fortælle dig om hvilke muligheder kommoderne har.
kommode 120 cm 1

Kommode 120 Cm

Kommoder der ikke krøller tøjetSkuffer, hvor tøjet ikke bliver vækMed en IKEA kommode, der passer til dig, dit tøj og dit rum, er det slut med at lede efter strømper på kolde morgener. De fås i stilarter, der matcher vores garderobeskabe, og i størrelser, der kan bruges overalt i hjemmet, også i en smal entré. Brug SKUBB opbevaring til at sortere skuffernes indhold, og få orden i alle dine ting. Se hele serien På seriesiderne kan du danne dig et overblik over alt hvad der findes i din yndlingsserie. Du kan se og supplerer din seng med en kommode, reol eller et garderobeskab. Klik på billederne herunder og se hele serien. MALM serien BRIMNES serien HEMNES serien NORDLI serien
kommode 120 cm 2

Kommode 120 Cm

Kommode, Fin bred kommode, med 4 dybe, rummelige skuffer. Sortmalet, store fine brede greb, pyntet med s
kommode 120 cm 3

Kommode 120 Cm

Kommode, Fin bred kommode, med 4 dybe, rummelige skuffer. Sortmalet, store fine brede greb, pyntet med s
kommode 120 cm 4

Kommode 120 Cm

Med en kommode er der ikke længere undskyldninger for at have rod i tingene. Kommoden er perfekt til at holde styr på garderoben. Kommoder er ideelle til at holde styr på dine sokker, undertøj, bælter, huer og vanter, eller alle dine andre mange småting du bruger til dagligt. Samtidig kan kommoder nemt opdeles på en praktisk måde, så din kommode bliver inddelt lige efter, de behov du skulle have.
kommode 120 cm 5

Kommode 120 Cm

Med en kommode som både passer for deg, klærne dine og den plassen du har, slipper du å rote rundt etter sokker på kalde morgener. Kommodene våre fås ulike i stiler som matcher garderobene våre, og i forskjellige størrelser, slik at du kan bruke dem mange steder i hjemmet – selv i en trang entré.
kommode 120 cm 6

Kommode 120 Cm

Idéen bag designet “Da jeg designede NORDLI soveværelsesserie, var jeg inspireret af moderne skandinavisk design og smarte funktioner. Den modulopbyggede kommode fås i forskellige former og størrelser, som du kan kombinere frit, så den passer til dit rum. Nogle dele er også gode at bruge i andre rum, f.eks. stuen eller entreen – eller i en lille virksomhed.” Designer Ola Wihlborg
kommode 120 cm 7

Kommode 120 Cm

“Da jeg designede NORDLI soveværelsesserie, var jeg inspireret af moderne skandinavisk design og smarte funktioner. Den modulopbyggede kommode fås i forskellige former og størrelser, som du kan kombinere frit, så den passer til dit rum. Nogle dele er også gode at bruge i andre rum, f.eks. stuen eller entreen – eller i en lille virksomhed.”
kommode 120 cm 8

Kommode, Rigtig fint gammelt kakkelbord, romantisk stil, med lyseblå klinker. Hvidmalet ben, lidt tungt. Meget charmerende. Også fint til sommerhuset. Sidebord, natbord, lampebord osv. Fast pris. Køber kan afhente eller få det sendt uden omdeling 99 kr med gls. Måler ca. 55 x 55 x 44 cm. Stand. Gammelt, brugt, brugsspor, lidt patina i klinker og træet, brugsspor ved fugerne, masser af sjæl og charme. Se hele annoncen
kommode 120 cm 9

Alte antike Sideboards oder zumindest solche, die so aussehen, sind dieses Jahr total angesagt. Wichtig ist die hochwertige Verarbeitung der Möbelstücke aus schwerem Holz oder Metall. Die Kommode Ihrer Wahl sollte den realistischen Eindruck vermitteln, dass sie vor vielen Jahren gefertigt wurde und immer noch gut erhalten ist. Modelle im Vintage-Look glänzen als Einzelstücke und bringen vor allem in Kombination zu Einrichtungssets einen ganz neuen Pfiff, beispielsweise in Ihrem Wohnzimmer. Orientieren Sie sich in der weichen und harmonischen Formgebung an den 50er, 60er und 70er Jahren.Sideboards in Shabby-Chic-Optik:
kommode 120 cm 10

Der er ingen undskyldning for at have rod i garderoben. En kommode er ideel til at holde styr på sokker, undertøj, bælter, huer og vanter – og alle de andre småting.
kommode 120 cm 11

Kommoden har altid været en klassiker i mange hjem. Kommoden er et praktisk møbel, der hjælper dig med at holde styr på alle dine ting. Kommoder fås i et hav af forskellige designs, så den passer derfor perfekt til alle typer bolig. Hos IDEmøbler finder du altid et enormt udvalg af kommoder, så der er helt sikkert en kommode til dine behov og ønsker.
kommode 120 cm 12

Hos IDEmøbler har vi alt indenfor kommoder. Derfor har vi kommoder i mange forskellige designs, materialer og prisklasser. Vi har den klassiske kommode med skuffer der passer perfekt ind i stuen eller i soveværelset, og som har masser af plads til opbevaring.
kommode 120 cm 13

Start med at vælge, hvor bred din løsning skal være. Topplade og sokkel sælges samlet og fås i bredder på 40 cm, 80 cm, 120 cm og 160 cm. Vælg derefter størrelsen og farven på dine kommodemoduler. VIGTIGT! Den anbefalede maksimumhøjde for stablede NORDLI kommodemoduler er 145 cm.

Published on Jun 15, 2017 | Under Home | By admin
please edit your menu